Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα "Ελληνική Οικονομία: Η μετά– Covid 19 εποχή"

Την Τρίτη 20/4/2021 πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Ελληνική Οικονομία: Η μετά– Covid 19 εποχή" που διοργάνωσε η Εταιρία Ενεργειακής Οικονομίας-HAEE και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-MBA ΑΠΘ με πρωτοβουλία και συντονισμό της Καθηγήτριας και Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ Κυριακής Κοσμίδου.
Στη συζήτηση αναλύθηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Οικονομία στη μετά Covid 19 εποχή. Αναπτύχθηκαν θέματα όπως η Πράσινη Μετάβαση, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της χώρας, ο τραπεζικός τομέας, ο οποίος αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο, μέσω της παροχής ρευστότητας των Ευρωπαϊκών κονδυλίων, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ηλεκτροκίνηση κ.α.
Στη συζήτηση συμμετείχαν η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο Καθηγητής Ενεργειακής Οικονομίας ESCP Business School Κώστας Ανδριοσόπουλος, η Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ειδικών Πιστοδοτήσεων της Εθνικής Τράπεζας Αργυρώ Μπανίλα και ο CCO της Citroen, DS Automobiles & Mazda, Δημήτρης Καββούρης.

Εκδηλώσεις

Eγγραφείτε Στο Newsletter ΜΒΑΑΠΘ

Εγγραφή