Εκπαιδευτικές Ημερίδες ΠΜΣ "Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ" ΑΠΘ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργάνωσε Εκπαιδευτικές Ημερίδες με συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και στελεχών εταιριών, με σκοπό τη διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας και την απόκτηση των απαραίτητων εφοδίων για τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Τη Δευτέρα 22/4/2024 πραγματοποιήθηκαν δύο ημερίδες σχετικές με την ενέργεια και την οικονομία από τον κ. Σπύρο Κιαρτζή, Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών & Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας HELLENiQ ENERGY με θέμα «Οι προκλήσεις της μετάβασης σε μία οικονομία χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος» και τον κ. Στυλιανό Γώγο, Research Economist Economic Analysis & Research Unit Eurobank με θέμα «Ελληνική οικονομία: από τη μεγάλη ύφεση και τη στασιμότητα στην ανάκαμψη εν μέσω δυσμενών διεθνών οικονομικών εξελίξεων».

Την Τρίτη 23/4/2024 πραγματοποιήθηκε workshop από την Deloitte με την κα. Παπαδοπούλου Νικολέτα, Senior HR Consultant  και την κα. Γρηγοριάδου Νένα, HR Consultant Tech Recruiter με θέμα “Crafting Your Career Canvas: Mastering CV and LinkedIn Tips for Interview Success!”. Στο τέλος του workshop διεξήχθη και μία προσομοίωση συνέντευξης με την ενεργή συμμετοχή των φοιτητών.

Την Τετάρτη 24/4/2024 η κα. Αλεξάνδρα Μπόζα, Head of Talent Acquisition Lidl Hellas και η κα.Rayan Germanova, Head of HR Service Cedefop, αναφέρθηκαν σε θέματα HR. Tην Πέμπτη 25/4/2024 ο κ. Νίκος Παρχαρίδης και η κα. Κατερίνα Κελεσίδου από την Vitamin Media εστίασαν στο γνωστικό αντικείμενο του Μάρκετινγκ.

 

 

 

 

 

 

 

Εκδηλώσεις

Eγγραφείτε Στο Newsletter ΜΒΑΑΠΘ

Εγγραφή